από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
-σαρδέλες
-σκόρδο
-μαϊντανό
-λάδι
-ρίγανη
-αλάτι
-πιπέρι
Εκτέλεση
Φιλετάρουμε τις σαρδέλες
Έχουμε κόψει τον μαϊντανό ψιλοκομμένο,όπως και το σκόρδο.
Ανοίγουμε τα φιλέτα του ψαριού και γεμίζουμε με τα υλικά μας.
Τα τοποθετούμε σε ταψί που έχουμε απλώσει λαδόκολλα και μετά αλατοπιπερώνουμε τα ψάρια ρίχνουμε ρίγανη και ότι έχει μείνει άπω την γέμιση,βάζουμε λάδι και το ψήνουμε στο φούρνο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου