από την
Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- ζυμαρικά σπιτικά
- ντομάτα τριμμένη
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- τυρί
φέτα
Εκτέλεση
Σε βραστό νερό
ρίχνουμε τα ζυμαρικά μας για 3-4 λεπτά.
Παίρνουμε τα ζυμαρικά μας με μια
τρυπητή κουτάλα και τα τοποθετούμε στο ταψί. Έτσι παίρνουμε και λίγο από το
νερό που έβρασαν.
Σε μια
κατσαρόλα βράζουμε για λίγο τα υπόλοιπα υλικά μας κάνοντας την σάλτσα.
Ρίχνουμε
την σάλτσα στο ταψί και ανακατεύουμε να πάει παντού, έτσι που να καλυφτούν
όλα τα ζυμαρικά.
Τρίβουμε
από πάνω και λίγη φέτα και φουρνίζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180-190
βαθμούς για 20 περίπου λεπτά.
Σερβίρουμε
και καλή μας όρεξη!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου