- πιπεριές Φλωρίνης
- λάχανο
- καρότα
- σέλινο
- πιπεριές καυτερές
- πιπεριές πράσινες, κόκκινες, πορτοκαλί
- αλάτι
- 1 κούπα ελαιόλαδο
- 1 κούπα λευκό ξύδι
Εκτέλεση
Πλένουμε, κόψουμε τα κοτσάνια και ξεσποριάζουμε τις πιπεριές Φλωρίνης.
Ζυμώνουμε το μείγμα και το αφήνουμε να μαραθεί.
Εν τω μεταξύ σε μια κατσαρόλα βάζουμε να βράσουν το λάδι και το ξύδι.
Μόλις ζεσταθεί πολύ καλά ρίχνουμε λίγες λίγες τις πιπεριές και τις γυρίζουμε για να μαλακώσουν απ όλες τις πλευρές.
Κατόπιν παίρνουμε μια μια και τις γεμίζουμε με την γέμιση που ετοιμάσαμε νωρίτερα.
Τις αραδιάζουμε σε ένα μπολ και όταν τελειώσουμε ρίχνουμε από πάνω ότι υγρό έβγαλε η γέμιση καθώς επίσης και το σουρωμένο λαδόξιδο από τις πιπεριές που στράγγισαν.
Στην αρχή δεν σκεπάζονται οι πιπεριές με υγρά , αλλά από την άλλη μέρα βάζουν αρκετό υγρό και καλύπτονται
Καλή επιτυχία!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου