Υλικά
- μελιτζάνες φλάσκες κομμένες σε φέτες
- λάδι
- φέτα τριμμένη στον τρίφτη
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
Για την σάλτσα
- ντομάτα φρέσκια τριμμένη
- σκόρδο ψιλοκομμένο
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
- καυτερή πάπρικα
Εκτέλεση
Κόβουμε τις μελιτζάνες και τις αλατίζουμε αφήνοντας τες για μισάωρο για να ξεπικρίσουν.
Βάζουμε το λάδι στην φωτιά και μόλις κάψει τηγανίζουμε τις μελιτζάνες.
Έχουμε βράσει την σάλτσα.
Βάζουμε τις μελιτζάνες σε ένα πιάτο και ρίχνουμε την σάλτσα από πάνω.
Τρίβουμε την φέτα από πάνω και πασπαλίζουμε με μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου