Υλικά
- αγκινάρες
- ελαιόλαδο
- λευκό ξύδι
- αλάτι
Εκτέλεση
Αφού καθαρίσουν τις αγκινάρες και κόψουν με το γνωστό τρόπο με λεμόνι για να μην μαυρίσουν,τις βάζουν να πάρουν μια βράση( ένα,δυο λεπτά) σε ξύδι λευκό με λίγο αλάτι.
Μετά τις βγάζουν σε σουρωτό,τις αλατίζουν και τις απλώνουν (να μην ακουμπά η μια την άλλη) μέχρι να στεγνώσουν καλά καλά.
Τότε είναι έτοιμες για να μπουν στο βάζο με λάδι να τις σκεπάζει.
Ο πιο αγαπητός μεζές για τη ρακή !
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου