από την ΕΛΕΝΗ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΥ
Υλικά
- μελιτζάνες τσακώνικες
- 2 κρεμμύδια
- μαϊντανός
- 5 σκελίδες σκόρδο
- 5 ντομάτες μεσαίου μεγέθους
- ελαιόλαδο
- λίγη ζάχαρη
Εκτέλεση
Χαραζουμε τις μελιτζάνες κατα μήκος και τις βάζουμε σε ταψί για 30 λεπτα στο γκριλ και αέρα για να μαλακώνουν . Λίγο πριν το τέλος αλατίζουμε και ρίχνουμε και λίγη ζάχαρη μέσα στις σχισμές.
Τσιγαριζουμε τα κρεμμύδια με το σκόρδο και ρίχνουμε και τις ντομάτες με το μαϊντανό , αλάτι ,πιπέρι και λίγη ζάχαρη .
Στη συνέχεια γεμίζουμε τις μελιτζάνες και τις ψήνουμε στους 200 βαθμούς πάνω κάτω για 50 λεπτά , περίπου μέχρι να ροδίσουν .
Παρατήρηση : Για πιο πικάντικό τις μελιτζάνες τις τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο
Σερβίρουμε με λίγη φέτα στο πιάτο μας και απολαμβάνουμε!!!!!.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου