Υλικά
- φέτα
- ντομάτα κομμένη σε ροδέλες
- πιπεριά κέρατο κομμένη σε ροδέλες
- κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
- κοκκινοπίπερο καυτερό
- λάδι
- γραβιέρα τριμμένη
Εκτέλεση
Κόβουμε τα λαχανικά μας.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και ρίχνουμε τα λαχανικά και την ρίγανη να σοταριστούν.
Όταν μαλακώσουν ρίχνουμε την γραβιέρα και την φέτα σε λεπτές φέτες και πασπαλίζουμε με το κοκκινοπίπερο.
Χαμηλώνουμε την φωτιά και το φαγητό μας είναι έτοιμο όταν λιώσουν τα τυριά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου