από την Eleni Giazitsiogloy Doulaptsis
Υλικά
- σπαράγγια
- φέτες μπέϊκον
- βούτυρο
- σόγια μια κουταλιά της σούπας
- ζάχαρη σκούρα 1/2 κούπα
- αλάτι
- σκόρδο σε σκόνη
- πιπέρι
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.
Έχουμε χωρίσει τα σπαράγγια σε ματσάκια των τριών σπαραγγιών και τα τυλίγουμε με το μπέϊκον.
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το βούτυρο την ζάχαρη την σόγια και το αλάτι σκόρδο και πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι να καραμελώσει.
Το ρίχνουμε πάνω από τα τυλιγμένα σπαράγγια με το μπέϊκον και τα ψήνουμε μέχρι να ροδοκοκκινίσει το μπέϊκον.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου