από την Kyriaki Tomtsikioti
Υλικά - 4 αυγά - 1 φλ. ζάχαρη - 1 φλ. γάλα - 1 φλ. πορτοκάλι στυμμένο - 2 κ.γ. μπέικιν - 2 βανίλιες - 1 πακέτο αλεύρι 500 γρ. και λίγο ακόμα (με το μάτι, ντε...) - άχνη ζάχαρη για το τελείωμα !!
Εκτέλεση Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη, ρίχνουμε το γάλα το πορτοκάλι, τις βανίλιες, και συνεχίζουμε το χτύπημα. Στο τέλος προσθέτουμε το αλεύρι και το μπέικιν. Βουτυρώνουμε μια φόρμα και την πασπαλίζουμε με αλεύρι, για να μην κολλήσει το γλυκό. Ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο για 40 λεπτά, στους 200 βαθμούς. Μην το δέσετε κόμπο το χρόνο και τη θερμοκρασία!!!
Μιλάω για το δικό μου φούρνο!!! Χαχα Άμα δεν καεί !!!! ρίχνουμε με το σουρωτήρι λίγη άχνη από πάνω για ντεκόρ !!!! Α, ξέχασα να σας πω, όταν άδειασα το μισό υλικό στη φόρμα, χτύπησα στο multi μια χούφτα κορν φλέικς σοκολατένια και τα έριξα στη φόρμα και μετά άδειασα και το υπόλοιπο υλικό. Άμα δε σας πετύχει, δε θα φταίω εγώ!!! κάτι θα κάνετε λάθος !!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου