από την Ελένη Κοσμοπούλου
Υλικά
- πένες
- ζαμπόν ψιλοκομμένο
- κρέμα γάλακτος 2 κουτάκια
- τυρί γκούντα τριμμένο
- γραβιέρα Κρήτης τριμμένη
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τις πένες ελαφρώς σε αλατισμένο νερό.
Τις σουρώνουμε και τις αφήνουμε να κρυώσουν.
Τις βάζουμε σε ένα πυρέξ και ρίχνουμε το ζαμπόν το αλάτι πιπέρι και τις κρέμες γάλακτος.
Σκεπάζουμε το φαγητό μας με μπόλικο τριμμένο τυρί.
Το ψήνουμε στον φούρνο μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να πάρουν χρώμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου