από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- μελιτζάνες φλάσκες ψητές στον φούρνο
- ταχίνι 4 κουταλιές της σούπας
- σκόρδο πολτοποιημένο 2-3 σκελίδες
- χυμό λεμονιού 4 κουταλιές της σούπας.
- αλάτι
- κόκκινη πάπρικα γλυκιά
- πιπέρι
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
- λάδι
Εκτέλεση
Ψήνουμε τις μελιτζάνες στον φούρνο και τις αφήνουμε να κρυώσουν.
Βάζουμε τα υλικά μας σε ένα ποτήρι και τα χτυπάμε με το μιξεράκι για να πολτοποιηθούν
Έχουμε ψιλοκόψει τις μελιτζάνες με ένα μαχαίρι και τις αδειάζουμε σε .ένα μπώλ
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μας με την ψιλοκομμένη μελιτζάνα.
Προσθέτουμε λίγο λάδι εάν το χρειάζεται.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου