από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- σαρδέλες
- λάδι
- μουστάρδα
- μπούκοβο
- σκόρδο σε σκόνη η πολτοποιημένο
- αλάτι
- θυμάρι
- δεντρολίβανο
- καπνιστή πάπρικα
- ούζο ι σφηνάκι
Εκτέλεση
Πλένουμε και καθαρίζουμε τις σαρδέλες.
Παράλληλα ετοιμάζουμε την μαρινάδα προσθέτοντας όλα τα υλικά μαζί.
Στραγγίζουμε τις σαρδέλες καλά και τις βάζουμε σε ένα μπόλ.
Τις περιχύνουμε με την μαρινάδα και τις αφήνουμε να μείνουν για 2 ώρες στο ψυγείο.
Ανάβουμε τον φούρνο στους 180 σε συνδιασμό αντίστασης και αέρα.
Σε ένα ταψάκι βάζουμε λαδόκολλα και απλώνουμε τις σαρδέλες επάνω.
Τις ψήνουμε για κανένα μισάωρο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου