από τον Μίλτο Σουλιώτη
Υλκά
- σύκα φρέσκα 4-5
- κρασί κόκκινο ένα φλιτζάνι
- μέλι 4 κουταλιές σούπας
- δεντρολίβανο ένα κλαδάκι
- γαρύφαλα 3-4
- ξύδι μπαλσάμικο 4 κουταλιές της σούπας
Εκτέλεση
Σιγοβράζουμε τα σύκα κομμένα με την φλούδα τους σε μια κούπα κόκκινο κρασί για 20 λεπτά.
Προσθέτουμε 4 κουταλιές μέλι μαζί με το δεντρολίβανο και τα γαρύφαλα.και τις 4 κουταλιές μπαλσάμικο.
Τα αφήνουμε να βράσουν για 5 λεπτά.
Είναι ότι καλύτερο για μαλακά τυριά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου