από τον Μίλτο Σουλιώτη
Υλικά
- φέτα 100 γραμμάρια
- ανθότυρο 100 γραμμάρια
- αιγοτύρι η κατίκι Δομοκού 100 γραμμάρια
- πιπεριά καυτερή μια μέτρια
- πάπρικα καυτερή 1/2 κουταλάκι του γλυκού
- ταμπάσκο πράσινο 1/2 κουταλάκι του γλυκού
- λάδι 2 κουταλιές της σούπας
Εκτέλεση
Αφαιρούμε τους σπόρους και το κοτσάνι από την πιπεριά.
Τοποθετούμε μέσα στο γουδί την πιπεριά και την πολτοποιούμε προσθέτοντας στο τέλος το ταμπάσκο.
Όταν έχουν γίνει κρέμα,προσθέτουμε το λάδι και όλα αυτά μέσα στο μπλέντερ μαζί με τα τυριά μέχρι να γίνουν ομοιογενές μείγμα.
Σερβίρουμε την τυροκαυτερή πασπαλισμένη με καυτερή πάπρικα..
Παράλλαγή
Μπορούμε να λιώσουμε τα τυριά με ένα πιρούνι αν θέλουμε να είναι πιο αισθητά τα τυριά στην γλώσσα μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου