από την ΕΛΕΝΗ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΥ
Υλικά
- μανιτάρια
- καπνιστός σολωμός
- ροκφόρ
- τυρί Φιλαδέλφεια
- σκόρδο
- λάδι
Εκτέλεση
Αφαιρούμε τα κοτσάνια από τα μανιτάρια.
Τα ψιλοκόβουμε και τα τσιγαρίζουμε μαζί με το σκόρδο σε ένα τηγάνι.
Ψήνουμε τα μανιτάρια μόνα τους στον φούρνο για να μπορέσουν να φύγουν τα υγρά τους.
Ανακατεύουμε τα ψιλοκομμένα μανιτάρια με τα υπόλοιπα υλικά μας αφού τα ψιλοκόψουμε και με αυτό το μείγμα γεμίζουμε τα μανιτάρια.
Τα βάζουμε για λίγο στο φούρνο να ροδοκοκκινίσουν
Άπαιχτα σαν γεύση!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου