από την Ελένη Κοσμοπούλου
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος
- κρεμμύδι χοντροτριμμένο
- ψωμί με προζύμι μουλιασμένο (μόνο την ψύχα)
- αλάτι
- πιπέρι
- ντομάτα ψιλοκομμένη
- λάδι
- δύοσμος φρέσκος ψιλοκομμένος
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε τα υλικά μας και τα αφήνουμε στο ψυγείο για μερικές ώρες να δέσουν τα υλικά.
Πλάθουμε τα κεφτέδια σε μεγάλο μέγεθος και τα αλευρώνουμε.
Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Όταν τηγανιστούν τα βγάζουμε και τα ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί.
Τα κεφτέδια πεντανόστιμα!!!!
Λαχταριστα κ ζουμπουρλουδικα~~~~
ΑπάντησηΔιαγραφή