Υλικά
- ζυγούρι
- καρότα
- ντομάτες κομμένες σε φέτες
- σκόρδο
- αλάτι χοντρό
- πιπέρι
- κόκκινη πάπρικα
- δεντρολίβανο φρέσκο
- θυμάρι φρέσκο
- λάδι
Εκτέλεση
Πλένουμε το κρέας και το αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε και την πάπρικα,
Μέσα σε λαδόκολλα απλώνω το κρέας τα καρότα τα σκόρδα και τις ντομάτες.
Η ντομάτα μπαίνει για να υπάρχει υγρασία.
Ρίχνω το λάδι και τα κλωναράκια του δεντρολίβανου, το θυμάρι, την ρίγανη.
Το διπλώνω και το βάζω στην γάστρα αφού ρίξω μέσα λίγο νερό.
Βάζω την γάστρα στον φούρνο σε σιγανή φωτιά 160 με 170 βαθμούς για 2 1/2 ώρες μέχρι να γίνει το κρέας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου