από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- σπανάκι τα τρυφερά φύλλα
- κρεμμυδάκι φρέσκο
- άνιθος
- λάδι
- πεκορίνο Αμφιλοχίας σε ξύσματα
- σουσάμι
- μέλι ένα κουταλάκι
- αλάτι
- πιππέρι
- ζαμπόν ψητό κομμένα σε μικρά κομμάτια
- ξύδι μπαλσάμικο
Εκτέλεση
Πλένουμε το σπανάκι το στραγγίζουμε και το κόβουμε σε μια σαλατιέρα.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι το φρέσκο και το ανακατεύουμε με το κομμένο σπανάκι.
Προσθέτουμε το ζαμπόν και το πεκορίνο στην σαλάτα.
Έχουμε χτυπήσει σε ένα ποτήρι το λάδι το μπαλσάμικο και το μέλι και περιχύνουμε την σαλάτα μας.
Την πασπαλίζουμε με το σουσάμι αν είναι δυνατόν ελαφρώς καβουρντισμένο.
Η σαλάτα έτοιμη!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου