από την μικρή μαγείρισσα ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΟΥ
- 2 μπούτια κοτόπουλου τα οποία τα κάνουμε κομμάτια.
- 1 κιλό πατάτες.
- λίγο αλάτι
- λίγο πιπέρι
- ελαιόλαδο
- μουστάρδα
- λίγο κόκκινο πιπέρι γλυκό
- μισό ποτήρι νερό
Ρίχνουμε το λάδι και το νερό
Αφού έχουμε πλύνει το στήθος και τα μπούτια από την κότα τα αλατοπιπερώνουμε και τα τοποθετούμε μέσα στο ταψί μας
Αλείφουμε μουστάρδα επάνω στα κομμάτια της κότας και μέσα στις πατάτες.
Τοποθετούμε το ταψί στον φούρνο και το ψήνουμε για μία ώρα στους 220c
συνοδέψτε το με κρασάκι που σας αρέσει.
ΟΡΊΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΙΛΈΨΟΥΜΕ
ΚΑΛΉ ΣΑΣ ΌΡΕΞΗ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου