από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- αβοκάντο 1 ώριμο
- αγγουράκια 3 μικρά
- γιαούρτι 2% λιπαρά ένα κεσεδάκι
- σκόρδο μια σκελίδα
- μερικά φυλλαράκια βασιλικό
- αλάτι
- πιπέρι
- λάδι 1 κουταλιά
- ξύδι 2 κουταλιές
- γάλα
Εκτέλεση
Στο μπλέντερ ρίχνουμε τα αγγουράκια τα φύλλα βασιλικού το αβοκάντο και σε κομματάκια και το ψιλοκομμένο σκόρδο και τα αφήνουμε να πολτοποιηθούν.
Προσθέτουμε το γιαούρτι και το χτυπάμε για να ομογενοποιηθεί.
Ρίχνουμε το λάδι και το ξύδι και ξανά ανακατεύουμε στο μπλέντερ για λίγο...
Σερβίρουμε την σούπα μας και προσθέτουμε ανάλογα το πόσο την θέλουμε αραιή λίγο γάλα.
Ανακατεύουμε για να ενωθούν τα υλικά και την σερβιρουμε με λεπτοκομμένες φέτες από αγγούρι και μερικά φύλλα βασιλικό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου