από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- σαλάμι αέρος
- ανθότυρο
- τυρί Φιλαδέλφειας με διάφορα βότανα
- σκόνη σκόρδου
- αλάτι
- πιπέρι
- πάπρικα καπνιστή
- άνιθο ψιλοκομμένο
- λαδόκολλα
Εκτέλεση
Απλώνουμε την λαδόκολλα και πάνω ακουμπάμε τις φέτες του σαλαμιού σχηματίζοντας ένα τετράγωνο.
Έχουμε χτυπήσει το ανθότυρο και το τυρί κρέμας με ένα πηρούνι και προσθέτουμε τον άνιθο το αλάτι και το πιπέρι.
Απλώνουμε την κρέμα τυριού με μια σπάτουλα πάνω στο απλωμένο σαλάμι.
Το πασπαλίζουμε με πάπρικα καπνιστή.
Αρχίζουμε να τυλίγουμε το ρολό μας.
Όταν τελειώσει το τύλιγμα το τυλίγουμε στην λαδόκολλα και μετά με μεμβράνη και μπαίνει στο ψυγείο.
Παρατηρήσεις
Πριν το κόψουμε για το τραπέζι,μπορούμε να το βάλουμε για λίγο στην κατάψυξη για να κόβεται εύκολα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου