από Lena Trifilli
Υλικά
- μαρούλ ψιλοκομμένο
- ρόκα χοντροκομμένη
- καρότο τριμμένο
- αμύγδαλα χοντροκομμένα
- ντοματίνια κομμένα
- κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο
- καπνιστή μπριζόλα ψιλοκομμένη
- κάπαρη
Για το ντρέσιν
- λάδι
- ξύδι μπαλσάμικο
- μέλι 2 κουταλιες.
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε το μαροίλι και τα κρεμμυδάκια.
Χοντροκόβουμε την ρόκα
Κόβουμε τα ντοματίνια.
Τρίβουμε στον τρίφτη τα καρότα
Καβουρντίζουμε τα αμύγδαλα/
Τσιγαρίζουμε τα κομμάτια της καπνιστής μπριζόλας.
Χτυπάμε όλα τα υλικά για το ντρέσιν.
Ανακατεύουμε τα λαχανικά μας και ρίχνουμε από πάνω τα αλλαντικά και τα αμύγδαλα.
Περιχύνουμε την σαλάτα ας με το ντρέσιν
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου