από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- χταπόδι
- νερό ελάχιστο
- κόκκοι απο διάφορα πιπέρια
- λάδι
- ξύδι
- ρίγανη
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το χταπόδι με λίγο νερό.
Το βράζουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να μαλακώσει.
Όταν σωθεί το νερό και το χταπόδι έχει μαλακώσει τότε ρίχνουμε το λάδι τα πιπέρια και το αφήνουμε να τσιγαριστεί ελαφρώς.
Το σβήνουμε με μπόλικο ξύδι και το αφηνουμε μέχρι να εξατμισθεί το ξύδι.
Το κόβουμε σε κομμάτια και το πασπαλίζουμε με ρίγανη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου