από την Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- πράσινες ντομάτες
- 2 αυγά
- 1/2 κούπα γάλα
- καλαμποκάλευρο
- αλάτι
-πιπέρι
- λάδι
Εκτέλεση
Πλένουμε και κόβουμε τις ντομάτες σε ροδέλες.
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά, με το γάλα, το αλάτι και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Σε ένα άλλο ανακατεύουμε το αλεύρι με λίγο αλάτι.
Ζεσταίνουμε το λάδι και περνάμε τις ντομάτες πρώτα από το αυγό με το γάλα και μετά από το αλεύρι. τις τηγανίζουμε 4-5 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσουν καλά.
Μόλις ροδίσουν τις βγάζουμε και τις βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί για λίγο.
Σερβίρουμε όπως είναι ζεστές ακόμα.
Υπέροχος μεζές!!!
-
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου