από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- ζύμη για αλμυρές τάρτες(βλέπε συνταγή στις ζύμες)
- κοτόπουλο ψιλοκομμένο ότι μας έχει μείνει από την προηγούμενη
- πιπεριές πράσινες ψιλοκομμένες σε φέτες
- πιπεριές κόκκινες ψιλοκομμένες σε φέτες
- μανιτάρια σε φέτες λεπτές
- κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
- τυρί τριμμένο πεκορίνο Αμφιλοχίας
- τυρί σε φέτες
- αυγά 3 χτυπημένα με το πηρούνι
- γάλα εβαπορέ
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Ετοιμάζω το ζυμάρι μου και το αφήνω να ξεκουραστεί στο ψυγείο.
Έχω κόψει τα λαχανικά μου και τα βάζω να γιαχνιστούν με λίγο νεράκι σε ένα τηγάνι.
Όταν τα δω να έχουν μαραθεί τότε προσθέτω το κοτόπουλο.
Το αφήνω ν κρυώσει.
Απλώνουμε την ζύμη σε ένα ταψάκι.
Βάζουμε τις φέτες του τυριού στην επιφάνεια και από πάνω ρίχνουμε το κοτόπουλο και τις πιπεριές.
Έχουμε χτυπήσει τα αυγά με το γάλα και προσθέτουμε μέσα το τριμμένο τυρί.
Απλώνουμε το μείγμα πάνω στην τάρτα και την ψήνουμε στους 180 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου