- 1 πακέτο φύλλο κρούστας
- 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
- 1/4 κεφαλοτύρι
- 1 ποτηράκι κόκκινο κρασί.
- 1 ποτηράκι ντομάτα η πελτέ
- 2 ξερά κρεμμύδια
- σουσάμι μπόλικο
- αλατοπίπερο
- 12 κουταλιές τραχανά να μας βοηθήσει να τραβήξει τα υγρά και να γίνει τραγανή η πίτα μας.
- μαργαρίνη για το φύλλο
Εκτέλεση
Βουτυρώνουμε τα φύλλα ένα ένα και ρίχνουμε τον κιμά μαζί με το τυρί. Σκεπάζουμε, κόβουμε με αιχμηρό μαχαίρι μερίδες... και βάζουμε από επάνω σουσάμι
Ψήνουμε στους 180 σε προθερμασμένο φούρνο.
Τραγανή απόλαυση!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου