- ½ κούπα λάδι
- 4 σκελίδες σκόρδο
- 3 φύλλα δάφνης
- 2 καρότα σε ροδέλες
- αλατοπίπερο
- ρίγανη
- 1 κ.σ ντοματοπελτέ
Εκτέλεση
Έβρεξα από βραδύς τις φακές. Την επόμενη τις
σούρωσα, τις ξέπλυνα και τις έβρασα για 10 λεπτά. Τσιγάρισα τα λαχανικά και
πρόσθεσα 2 ποτήρια νερό.
Μετέφερα τις φακές, τη δάφνη και τη ρίγανη και την σάλτσα
στο πήλινο
Αλατοπιπέρωσα και έβαλα
να ψηθούν για 1 ώρα στους 1800. Έβγαλα το πήλινο από το φούρνο και πρόσθεσα τον πελτέ διαλυμένο σε 1 ποτήρι νερό.
Ξανάβαλα το πήλινο στο φούρνο, και έψησα επιπλέον για 20 λεπτά!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου