από την Maria Kaparaki
Υλικά
- 1 κρασοπότηρο ηλιέλαιο
- ½ έως 1 σφηνάκι χυμό λεμονιού (ανάλογα τη γεύση μας)
- 1 κουτ. σούπας έτοιμη μουστάρδα
- αλάτι
Εκτέλεση
Απλά αναμιγνύουμε όλα τα υλικά στο μουλτι.
(εγώ λόγω διαστροφής χρησιμοποιώ πάντα ελαιόλαδο και γάλα light χωρίς μεγάλη διάφορα στη γεύση)
Σίγουρα δεν είναι η κλασική γλυκιά μαγιονέζα που έχουμε συνηθίσει άλλα πιστέψτε με δεν υστερεί καθόλου σε γεύση ειδικά αν χρησιμοποιηθεί σε ανάμικτες σος με γιαούρτι, κέτσαπ, μουστάρδα κλπ.
θα εκπλαγείτε ποσό εύκολα & γρήγορα γίνεται!
καλή επιτυχία!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου