από την Fotoula Vamvaka
Υλικά
- τσικουδιά
- κυδώνι
- ξυλάκι κανέλας
- λίγη ζάχαρη
Εκτέλεση
Βάζω μέσα στη τσικουδιά φέτες κυδώνι, ξυλάκι κανέλας, γαρύφαλο και λίγη ζάχαρη και το αφήνω πολύ καιρό.
Πέρυσι είχα βάλει ό,τι έβρισκα μπροστά μου: μήλο, ρόδι, μανταρίνι και αφού το ήπιαμε, αν και είχε έντονη γεύση τσικουδιάς, διαπίστωσα ότι όσο μένει γίνεται πολύ καλύτερο!!!!!!!
Είχε μείνει λίγο και όταν άνοιξα το μπουκάλι μύριζε υπέροχα!!!!
Τώρα έμαθα ότι σε οποιοδήποτε λικέρ φτιάχνουμε καλό είναι να βάζουμε και ξινόμηλο για να απορροφά τη μυρωδιά του αλκοόλ!!!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου