από Θεοδώρα Τριφύλλη
Υλικά
- 6 πράσα κομμένα σε ροδέλες
- φύλλο χωριάτικο
- 4 αυγά
- 200 γραμμάρια γιαούρτι
- 200 γραμμάρια φέτα θρυμματισμένη
- 200 γραμμάρια γραβιέρα σε κύβους
- λίγο ρεγκάτο τριμμένο
- πιπέρι μαύρο
- λάδι
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το λάδι και σωτάρουμε το πράσο.
Τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Χτυπάμε τα αυγά με το γιαούρτι.
Προσθέτουμε τα πράσα και τα τυριά και ανακατεύουμε ελαφρά να ενωθούν τα υλικά
Κόβουμε τα φύλλα στην μέση
Απλώνουμε το φύλλο και βάζουμε την γέμιση στην άκρη.
Αρχίζουμε να τυλίγουμε το φύλλο σε ρολό δημιουργώντας μπουρεκάκια.
Τα λαδώνουμε καλά και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς στον κλασικό φούρνο.
Προς στο τέλος γυρίζουμε τον φούρνο στον αέρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου