- 1 πακέτο μπακαλιάρος (3-4 κομμάτια)
- 3 πατάτες κομμένες στα 4
- 4 καρότα σε μικρά κομμάτια
- 2 μπαστουνάκια σέλερυ κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 1 κρεμμύδια ξερό κομμένο κι αυτό
- 1 ντομάτα κομμένη ή μία κουταλιά πελτές.
- λίγο νερό για να ψηθεί το φαγητό
- αλάτι
- 1 ποτηράκι λευκό κρασί.
Εκτέλεση
Σοτάρουμε ελαφρά σε λάδι τα λαχανικά μας αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με το κρασί.
Χαμηλώνουμε την φωτιά και καθώς σιγοβράζει τοποθετούμε από πάνω τα κομμάτια μπακαλιάρου αφού πρώτα τα έχουμε αλατίσει.
Σκεπάζουμε με το καπάκι δεν ανακατεύουμε καθόλου! και αφήνουμε μέχρι νοηθεί το ψάρι.
καλή σας όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου