από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- καρότο ξυσμένο
- πράσο ψιλοκομμένο
- κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- λάχανο ψιλοκομμένο
- σπανάκι ψιλοκομμένο
- πιπεριά ψιλοκομμένη
- λίγη καυτερή πιπεριά
- φέτα σε περιορισμένη ποσότητα
- άνιθος
- έτοιμο φύλλο κρούστας
Εκτέλεση
Κόβουμε τα λαχανικά μας και τα πλένουμε καλά.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε νερό ελάχιστο να ζεσταθεί και ρίχνουμε όλα τα λαχανικά για να μαραθούν.
Μόλις μαραθούν αρκετά και σωθεί το νερό ρίχνουμε και τον άνιθο.
Το αφήνουμε να κρυώσει.
Κόβουμε το φύλλο στα δύο, βάζουμε μείγμα κατά μήκος, και προσθέτουμε πολύ λεπτά φετάκια φέτας.
Αρχίζουμε να τυλίγουμε σε μπουρεκάκια.
Τα απλώνουμε σε λαδόκολλα πάνω σε ταψί και τα ραντίζουμε με λίγο νερό.
Τα ψήνουμε στον φούρνο στους 170 βαθμούς.
Παρατήρηση
Δεν αναφέρω ποσότητες λαχανικών.
Εξαρτάται από την ποσότητα που θέλουμε να φτιάξουμε
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου