από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- κολοκυθάκια μικρά
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- λάδι
- λεμόνι
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κουταλάκι κόρν φλάουρ
Εκτέλεση
Σε κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε το κρεμμύδι ανακατεύοντας συνεχώς.
Έχουμε ξύσει τα κολοκυθάκια και αφού τα πλύνουμε και τα στεγνώσουμε τα ρίχνουμε και αυτά να σωταριστούν.
Τα σβήνουμε με το λεμόνι που έχουμε διαλύσει το κόρν φλάουρ και προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό.
Τους ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι χαμηλώνουμε την φωτιά και τα αφήσουμε να βράσουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου