από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- 2 ψαρονέφρια κομμένα σε φέτες ενός εκατοστού
- λάδι
- ρίγανη
- βασιλικός
- καπνιστή πάπρικα
- μοσχοσίταρο
- αλάτι
- πιπέρι
- θυμάρι
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε το λάδι και προσθέτουμε τα αρωματικά φυτά και τα μπαχαρικά μας.
Έχουμε κόψει τα φιλετάκια μας και τα χτυπάμε για να πλατύνουν.
Με ένα πινέλο βάζουμε την μαρινάδα μας πάνω στα φιλετάκι και τα αφήνουμε για 1 με 2 ώρες να μείνουν για να ενωθούν οι γεύσεις.
Ψήνουμε τα φιλετάκια στην ψηστιέρα.
Σερβίρουμε με ψητά λαχανικά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου