από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- γαρίδες καθαρισμένες
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 3 σκελίδες σκόρδο
- δεντρολίβανο
- μουστάρδα
- χυμό από δύο λεμόνια
- λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
- ελάχιστο αλεύρι
- φέτα
Εκτέλεση
Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι.
Έχουμε ψιλοκόψει το κρεμμύδι και τα σκόρδα μας.
Σωτάρουμε στο λάδι το κρεμμύδι το σκόρδο και τις γαρίδες.
Ρίχνουμε το δενδρολίβανο το αλάτι και το πιπέρι.
Χαμηλώνουμε την φωτιά και περιμένουμε να σωθούν τα υγρά που έβγαλαν οι γαρίδες.
Σβήνουμε το φαγητό με το λεμόνι που το έχουμε χτυπήσει με την μουστάρδα και ελάχιστο αλεύρι για να μπορέσει να πήξει η σάλτσα.
Το αφήνουμε να πήξει η σάλτσα και προσθέτουμε την φέτα σε κομμάτια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου