Υλικά
- 4 ½ κούπες αλεύρι
- 1 αυγό
- 1 κουταλιά σούπας ξύδι άσπρο
- 3 κουταλιές σούπας λάδι ελαιόλαδο
-αλάτι
- 1 ¾ κούπες νερό
Γίνονται 12 με 14 φύλλα και τα ψήνουμε στο φουρνάκι για 45 λεπτά στους 420 βαθμούς.
Ζυμώνουμε και αφήνουμε να ξεκουραστεί και μετά τον πλάστη ....
Μπορείτε να βάλετε ότι γέμιση θέλετε. Σήμερα έκανα γέμιση για τυρόπιτα. ( 5 αυγά, τυρί και ανθότυρο, και φυσικά αλάτι και πιπέρι)
Το σπανάκι το έβαλα στην σπανακόπιτα και μου τελείωσε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου