από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- 3 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο
- αλάτι
- ξύδι
- λάδι
- καρύδι πολτοποιημένο
- πιπέρι
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
- 1- 2 κουταλιές νερό
Εκτέλεση
Λιώνουμε το σκόρδο του ρίχνουμε λίγο αλάτι και το πιέζουμε με ένα κουτάλι να γίνει κουτάλι.
Προσθέτουμε το σκόρδο και το λάδι και συνεχίζουμε με το κουτάλι να το ανακατεύουμε.
Βάζουμε το καρύδι αφού το έχουμε πρεσάρει από την πρέσα του σκόρδου και προσθέτουμε λίγο νερό για να είναι πιο αραιό και το πιπέρι με τον μαϊντανό.
Γαρνίρουμε με τηγανητά λαχανικά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου