από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- 1 κουβαδάκι γιαούρτι στραγγιστό 2%
- σχεδόν μισό φλυτζάνι φρουκτόζη
- 1/3 φλυτζάνι κακάο
- 2/3 φλυτζανιού γάλα
Εκτέλεση
Σε μπόλ βάζουμε το γιαούρτι και το χτυπάμε με το μίξερ για να αφρατύνει.
Ζεσταίνουμε το γάλα και διαλύουμε μέσα το κακάο και την φρουκτόζη.
Ρίχνουμε στο χτυπημένο γιαούρτι το γάλα που έχουμε διαλύσει το κακάο και την φρουκτόζη και συνεχίζουμε το χτύπημα να ενωθούν τα υλικά.
Το βάζουμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει ελαφρώς και το ξαναχτυπάμε με το μίξερ για να αφρατέψει.
Το ξαναβάζουμε κατάψυξη μέχρι να παγώσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου