από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- 1 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς
- ψωμί μουλιασμένο
- λάδι
- λίγο γάλα
- ρίγανη
- αλάτι
- πιπέρι
- σόδα
- ξύδι
- 3 αυγά
- μοτσαρέλα σε φέτες
- καπνιστή μπριζόλα χοιρινή σε φέτες
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε τον κιμά σε ένα ταψάκι.
Τον αφήνουμε στο ψυγείο για να ενωθούν τα υλικά.
Σε μια λαδόκολλα απλώνουμε τον κιμά και τον πλαταίνουμε ώστε να πάρει ορθογώνιο σχήμα.
Απλώνουμε την καπνιστή μπριζόλα στην επιφάνεια του κιμά αφήνοντας περιθώριο γύρο γύρο 1 εκατοστό.
Βάζουμε από πάνω τις φέτες της μοτσαρέλας.
Με την βοήθεια της λαδόκολλας το τυλίγουμε σε ρολό.
Ενώνουμε τον κιμά με το χέρι μας και βάζουμε το ρολό σε λαδωμένο ταψάκι.
Το ψήνουμε στους 200 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου