από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- μανιτάρια πλευρώτους
- σκόρδο ψιλοκομμένο
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
- ρίγανη
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
Για την σως Βαλσάμικο
- λάδι
-ξύδι βαλσάμικο
- μουστάρδα
- μέλι
Εκτέλεση
Σε ταψί απλώνουμε λαδόκολλα.
Ραντίζουμε τα μανιτάρια μας με λάδι αφού τα πλύνουμε και τα στραγγίξουμε πρώτα.
Τα αλατίζουμε ,τους ρίχνουμε ρίγανη και πιπέρι και τα ψήνουμε στο γκρίλ κοντά στις αντιστάσεις.
Τα γυρίζουμε όταν έχουν πάρει χρώμα.και τα ψήνουμε και από την άλλη πλευρά.
Τα σερβίρουμε με την σώς βαλσαμικού και τα προσθέτουμε τον μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου