από την Alterego Konstantina
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος
- φρυγανιά σικάλεως τριμμένη
- 1 αυγό
- κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- αλάτι
- πιπέρι
- θρούμπι
-κοκκινοπίπερο
- μαϊντανός
- δυόσμος
- σκόρδο
- λάδι
- ξύδι
- ούζο
- αλεύρι
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε τους κεφτέδες.
Τους αλευρώνουμε ελαφρώς.
Σε ένα ταψί απλώνουμε λαδόκολλα και αραδειάζουμε τους κεφτέδες πάνω
Τους ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 με 25 λεπτά.
Τους ψήνουμε στον αέρα λίγο πιο κάτω απο την μέση του φουρνου.
Η γεύση απίθανη..
Δεν υπάρχει!!!!
Σερβίρουμε με γιαουρτοσκόρδιον...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου