από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- κολοκυθάκια πολύ μικρά
- 2 κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
- λάδι
- ξύδι μπαλσάμικο
- αλάτι
- πιπέρι
- ντομάτες κομμένες σε ροδέλες
- μείγμα από σάλτσα κέτσαπ και σάλτσα μπάρμπεκιου
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια.
Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα κόβουμε σε ροδέλες.
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε λάδι και τηγανίζουμε τα κολοκυθάκια ελαφρώς.
Προσθέτουμε και τα κρεμμύδια και τα σωτάρουμε.
Τα σβήνουμε με ξύδι μπαλσάμικο.
Σε ταψί αδειάζουμε τα κολοκυθάκια και τα κρεμμύδια τα αλατοπιπερώνουμε και κόβουμε από πάνω σε φέτες την ντομάτα.
Προσθέτουμε το μείγμα από τις σάλτσες μαζί με λίγο νερό και τα ψήνουμε στον φούρνο στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου