από Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- αυγό χτυπημένο που έμεινε από τα το πανάρισμα των μανιταριών
- τυρί γραβιέρα τριμμένη
- αλεύρι που μας περίσσεψε από το πανάρισμα των μανιταριών
- γάλα
- λίγο μπέκιν πάουντερ
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε το αυγό με το αλεύρι και προσθέτουμε το μπέκιν πάουντερ και το γάλα.
Συνεχίζουμε το ανακάτεμα και προσθέτουμε το τυρί το αλάτι και το πιπέρι.
Φτιάχνουμε λοιπόν ένα πηχτό χυλό.
Σε τηγάνι που έχουμε βάλει λάδι ρίχνουμε κουταλιά κουταλιά από τον χυλό και τον αφήνουμε να ψηθεί.
Το βάζουμε σε πιατέλα που έχουμε βάλει χαρτί κουζίνας για να πάρει τα πολλά λάδια.
Πασπαλίζουμε τις τηγανίτες με τυρί τριμμένο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου