από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- κοτομπουκιές
Για την μαρινάδα
- κέτσαπ
- 1 κουταλιά μέλι
- λίγο ξύδι μπαλσάμικο
- λάδι
- καρίνο
Για το πανάρισμα
- φρυγανιά τριμμένη
- σουσάμι
- τυρί τριμμένο
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε την μαρινάδα.
Σε ένα πιάτο ετοιμάζουμε τα υλικά για το παναρισμα.
Βάζουμε στην μαρινάδα τις κοτομπουκιές και τις ανακατεύουμε με την μαρινάδα αφήνοντας τες για μια ώρα να μαριναριστούν.
Βγάζουμε μια μια τις κοτομπουκιές και τις τυλίγουμε στο μίγμα για το πανάρισμα.
Τα απλώνουμε σε λαδόκολλα πάνω στο ταψί και τις ψήνουμε στον φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου