από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- 200 γραμμάρια βούτυρο
- 2 φλιτζάνια αλεύρι
-200 γραμμάρια καρύδια χοντροκομμένα
- 2 κουταλιές στέβια
- 4 κουταλιές μέλι
- κάνέλα κατά βούληση
- μια πρέζα αλάτι
Εκτέλεση
Χτυπάμε το βούτυρο με την στέβια.
Προσθέτουμε το μέλι και το αλάτι.
Σιγά σιγά ρίχνουμε το αλεύρι κοσκινισμένο μαζί με τα καρύδια.
Ζυμώνουμε την ζύμη μας και την χωρίζουμε σε μικρά μπαλάκια.
Σε ταψί που έχουμε στρώσει λαδόκολλα απλώνουμε τα μπισκότα αφού πιέσουμε με το χέρι μας το κάθε μπαλάκι.
Σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 βαθμούς ψήνουμε τα μπισκότα μας για 20 με 25 λεπτά.
Τα αφήνουμε να κρυώσουν καλά και τα φυλάμε σε τάπερ αεροστεγώς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου