από την Natassa Efentakis
Υλικά
Για την ζύμη
- ζύμη για μυζηθροπιτάκια
Για την γέμιση
- 3/4 του κιλού γλυκιά μυζήθρα
- δυόσμος ψιλοκομμένος
- 1 αυγό χτυπημένο
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε την ζυμη για μυζηθροπιτάκια.
Ετοιμάζουμε την γέμιση.
Ανοίγουμε τα φυλλαράκια μας και τοποθετούμε την γέμιση και τα κλείνουμε σε μισοφέγγαρο.
Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι
Παρατήρηση
1.Μπορούμε να τα διατηρήσουμε στον καταψύκτη.
2.Μπορούμε να βάλουμε ότι γέμιση θέλουμε και να κάνουμε μαραθοπιτάκια,χορτοπιτάκια,χορτοτυροπιτάκια κλπ,
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου