από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- 100 γραμμάρια αλεύρι
- 200 γραμμάρια καρύδα
- 2 αυγά
- 3 κουταλιές στέβια
- 1 κουταλάκι μπέκιν πάουντερ
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά με την στέβια.
Προσθέτουμε το μπέκιν πάουντερ το αλεύρι και την καρύδα.
Ζυμώνουμε τα υλικά μας.
Τα φτιάχνουμε μικρά μπαλάκια.
Πάνω σε ένα ταψί με λαδόκολλα απλώνουμε τα μπισκοτάκια πιέζοντας στο χέρι μας το κάθε μπαλάκι.
Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 15 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου