από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- 250 γραμμάρια αλεύρι
- 7 κουταλιές λάδι
- 1 κουταλάκι μπέκιν πάουντερ
- 4-5 κουταλιές στέβια
- 2 αυγά
- 1 βανίλια
- καρύδια χοντροκομμένα
- μισό ποτήρι γάλα εβαπορέ
Εκτέλεση
Χτυπάμε το λάδι με τα αυγά το γάλα και την στέβια.
Ρίχνουμε την βανίλια
Προσθέτουμε το αλεύρι τα καρύδια και το μπέκιν πάουντερ συνεχίζοντας να ανακατεύουμε με το μίξερ χειρός.
Τέλος το δουλεύουμε με τα χέρια μέχρι να γίνει μια ζύμη σχετικά σφικτή.
Παίρνουμε λίγη ζύμη την πλάθουμε σε κορδόνι το οποίο το ενώνουμε και φτιάχνουμε τα κουλουράκια.
Τα ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 15-20 λεπτά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου