από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- πατάτες ψιλοκομμένες σε κύβους
- αγγουράκι τουρσί ψιλοκομμένο
- χοιρομέρι ψητό κομμένο σε λωρίδες
- κάπαρη
- καρότο ψιλοκομμένο σε κύβους
- τυρί χοντροτριμμένο στον τρίφτη
- καλαμπόκι κονσέρβας
- μαγιονέζα
Εκτέλεση
Βράζουμε ελαφρώς(να στέκονται) το καρότο και την πατάτα.
Ψιλοκόβουμε το αγγουράκι τουρσί.
Κόβουμε το χοιρομέρι σε λωρίδες.
Σε ένα μπώλ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μας.
Προσθέτουμε την μαγιονέζα και ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου