από την Natassa Efentakis
Υλικά
Για την ζύμη
-ζυμη της γιαγιας του Χαρη
Για την γέμιση
- κιμάς (μισό μοσχάρι μισό χοιρινό)
- κρεμμύδι ξερό
- κρεμμύδι φρέσκο
- πιπέρι
- αλάτι
- λίγη ματζουράνα
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
- καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
- λίγος πελτές ντομάτας.
- ασπράδι χτυπημένο προεραιτικά
- σουσάμι προεραιτικά
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε την ζυμη της γιαγιας του Χαρη.
Την ανοίγουμε σε χοντρούτσικα φύλλα.
Ετοιμάζουμε την γέμιση μας.
Τοποθετούμε την γέμιση μας στο φύλλο και το κλείνουμε μισοφέγγαρο.
Αν θέλουμε τα αλείφουμε με νερό η χτυπημένο ασπράδι και μπορούμε να το πασπαλίσουμε με σουσάμι.
Τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20 με 25 λεπτά.
Παρατηρηση
Θα μπορούσαμε να τα διατηρήσουμε και στον καταψύκτη μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου